follow Catalog firme » Echipamente electrice » Corpuri de iluminat » Judetul CLUJ
  home     Corpuri de iluminat   Judetul CLUJ

Corpuri de iluminat Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru corpuri de iluminat completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
corpuri iluminat cu led, corpuri de iluminat (Cluj Napoca, CLUJ)
Alfa Cluj SRL este o societate romanească cu capital privat,, infiinţată in anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate in furnizarea de tehnică de incărcare-descărcare şi manipulare a mărfurilor, logitica depozitelor precum şi .tehnică de iluminat pe bază de LED-uri. Pentru consiliere gratuită, detalii tehnice sau detalii suplimentare in privinţa preturilor practicate, sau orice fel de intrebări legate de serviciile..
0264 *** ***Click aici!
corpuri iluminat (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
S.C. Electric Group S.R.L. importa, distribuie si comercializeaza materiale electrice civile si industriale prin punctele sale de lucru din: Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia Nr. 220 - depozit; Bucuresti - Fundeni, Str. Spicului Nr. 1 - depozit; Timisoara, Str. Divizia 9 Cavalerie Nr. 64 - depozit; Cluj-Napoca, Calea Turzii Nr. 162-168 - showroom Misiunea companiei: oferirea de solutii orientate spre nevoile clientilor pentru o..
0264 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat (Cluj Napoca, CLUJ)
Executam instalatii electrice pentru orice tip de constructie. asiguram interventii nonstop pentru cluj-napoca si zonele invecinate la preturi bune. (iluminat normal sau cu senzori de prezenta si crepusculari, prize, tablouri electrice, sisteme antiincendiu si antiefractie, sisteme de control acces in cladire si sisteme de pontaj, retele de date, telefonie si cablu tv, cablari structurate, paratrasnet, bransamente, automatizari, devize). suntem autorizati proiectare si..
0745 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat mari (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Firma noastra este producatoare de CANDELABRE MARI din alama si bronz la comanda, cu orice configuratie, dimensiune, numar de becuri si design. Unele modele se pot vedea pe site-ul temporar in albumul " CANDELABRE MARI". Efectuam si lucrari de RESTAURARE, REFINISARE, REPARATII la orice produs din alama/bronz. Albumul foto: "RESTAURARI". Asiguram montaj, transport si garantie. Produsele noastre se pot gasi..
0745 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat (Cluj Napoca, CLUJ)
Compania noastra are mai mult de douazeci de ani experienta in design si amenajari interioare pentru locatii exclusiviste - cluburi, discoteci, restaurante, cafenele. oferim clientilor nostri un pachet complet de solutii personalizate, inclusiv echipamente profesionale de sunet si lumini. nu doar gandim concepte inovatoare ci le si punem in aplicare...
0264 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat (Cluj Napoca, CLUJ)
Home couture inseamna consultanta, idei, solutii, proiecte de design, finisaje, tapet, perdele, decoratiuni, accesorii, corpuri de iluminat, un adevarat atelier de interioare. home couture nu este un magazin de obiecte decorative. noi nu doar vindem obiecte decorative sau mobila pentru casa ta. noi propunem solutii de design, sfatuim clientii, vindem idei si creatii de arta ce apartin unor designeri si arhitecti renumiti. vrem..
0735 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie