follow Catalog firme » Echipamente electrice » Corpuri de iluminat » Judetul IASI
  home     Corpuri de iluminat   Judetul IASI

Corpuri de iluminat Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru corpuri de iluminat completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
corpuri de iluminat (Iasi, IASI)
S.C. Sighma Invest infiintata in 2004, cu capital 100% privat, intra pe piata alaturi de o echipa de profesionisti cu multa experienta acumulata, dar si cu utilaje moderne pentru a oferi clientilor servicii de cea mai inalta calitate in domeniul serviciilor energetice. SIGHMA INVEST a avut ca obiectiv achizitionarea de utilaje si echipamente moderne conform standardelor, astfel obtinanduse 3 dintre cele mai..
0742 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat (Iasi, IASI)
Firma noastra instaleaza, comercializeaza, intretine si ofera consultanta in domeniul instalatiilor de securitate (efractie, incendiu, acces-pontaj, video, interfonie, integrate), automatizari, instalatii electrice interioare in orasul iasi si imprejurimi. punem accent pe calitatea lucrarilor noastre, avem experienta 7 ani si acordam garantie reala proiectelor executate...
0745 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat (Iasi, IASI)
Incepand cu anul 2006 elcompa este distribuitor oficiali in romania a firmei sez-trade slovacia, un important producator european de materiale electrice. ceea ce isi propune firma el compa s.r.l. este sa ofere numai produse de calitate :cabluri, conductori, corpuri de iluminat, tablouri electrice, sigurante automate, prize si fise industriale, ale unor producatori renumiti sez.trade, iproeb, electroplast, schneider, moeller, osram, philips, elba...
0232 *** ***Click aici!
corpuri de iluminat (IASI, IASI)
Elematis este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2011 in Iasi, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de materiale si echipamente electrice. Suntem una dintre cele mai dinamice companii din domeniul nostru. Compania s-a extins intr-un ritm rapid si constant, astfel ca dupa 4 ani, avem deschise pe langa depozitul din Iasi, inca doua puncte de lucru,..
0770 *** ***Click aici!
corpuri iluminat iasi (Iasi, IASI)
A classic s.r.l. este companie nationala specializata in importul si distributia de materiale electrice si corpuri de iluminat. misiunea noastra este: "sa fim cel mai important furnizor de materiale electrice si corpuri de iluminat de inalta calitate, din romania, prin aplicarea cu pasiune a excelentei in tot ceea ce facem."..
0232 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie